Κυριακή 19 Οκτωβρίου 2014

Απίστευτο: Οι νεοναζί οργανώνουν καλλιστεία -Ψάχνουν τη «Μις Χίτλερ»



Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης γίνονται καθημερινά «χώρος φιλοξενίας ακόμη και της πιο εξωφρενικής ιδέας. Οπως αυτής μίας ομάδας Ρώσων και Ουκρανών νεοναζί, οι οποίοι ψάχνουν την «Μις Χίτλερ».



Πρόκειται για ακριβώς αυτό που ακούγεται, δηλαδή τα καλλιστεία των νεοναζί. Ο διαγωνισμός με την επίσημη ονομασία «Μις Οστλαντ»- που θεωρείται ότι παίρνει το όνομά του από την περιοχή που κατείχαν οι Ναζί στην ανατολική Ευρώπη- ζητά από τις υποψήφιες να δημοσιεύσουν φωτογραφία τους στη σελίδα του Vkontakte- του ρωσικού «Facebook»- που φέρει το όνομα του Χίτλερ.

Μάλιστα υπάρχουν και κανονισμοί, σύμφωνα με την Independent. Η υποψήφια θα πρέπει να είναι γυναίκα, Ναζί, να μισεί τους Εβραίους, να είναι μέλος του γκρουπ «Αδόλφος Χίτλερ» στο Vkontakte, να δημοσιεύσει μία σέξι ναζιστική φωτογραφία, να συγκεντρώσει πολλά Like και να μην προσβάλλει άλλες υποψήφιες.

Μέχρι στιγμής έχουν υποβάλει υποψηφιότητα 14 γυναίκες, από την ανατολική Ευρώπη και τη Ρωσία, στη σελίδα που έχει 7.000 followers. Η νικήτρια θα πάρει ως δώρο ένα κόσμημα με εμβλήματα του Γ' Ράιχ.







Πηγή: iefimerida.gr