Τρίτη 21 Απριλίου 2015

Ιδέες για «Ερωτικά» παιχνίδια για σήμερα το… βράδυ.!


Δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο




Ο πρώτος Οργασμός Χάνει

Ο στόχος του παιχνιδιού είναι να κάνεις τον σύντροφο σου να έχει οργασμό πριν από σένα όποιος κρατήσει περισσότερο είναι ο νικητής. Συνιστάται η στάση 69! Πρόκειται για ένα πολύ διασκεδαστικό παιχνίδι.



Με τι σε αγγίζω ;

Ο σύντροφος σου έχει κλειστά τα μάτια και είναι ξαπλωμένος μπρούμυτα πάνω στο κρεβάτι χωρίς τα ρούχα του. Εσύ θα πρέπει να αγγίζεις αισθησιακά το δέρμα του με διάφορα αντικείμενα τα οποία θα πρέπει να ανακαλύψει. Δοκίμασε ένα κολιέ, πάγο, ένα λουλούδι, λίγο άρωμα, τη μύτη σου και ότι άλλο σκεφτείς.



60 Δευτερόλεπτα στον Παράδεισο

Με τη σειρά ο κάθε ένας επιλέγει ένα σημείο το οποίο θα ήθελε να «περιποιηθεί» ο σύντροφος σου. Η «περιποίηση» περιλαμβάνει φιλιά, γλυψίματα και χάδια. Ένα πλεονέκτημα του παιχνιδιού είναι ότι μπορείς να μάθεις σε ποια σημεία στο σώμα του συντρόφου σου θα πρέπει να δίνεις προσοχή στο σεξ.



Ποια είναι η φαντασία σου;

Εσύ και ο σύντροφος σου γράφετε σε χαρτάκια 5(ή περισσότερες) φαντασιώσεις που θα μπορούσατε να πραγματοποιήσετε μαζί κατά τη στιγμή του παιχνιδιού. Βάλτε όλα τα χαρτάκια σε ένα βάζο, και γυρνώντας το επιλέγετε ένα χαρτάκι τυχαία. Αν αισθάνεστε άβολα με μία φαντασίωση μπορείς απλά να το πεις στον σύντροφο σου και να συνεχίσετε με τα υπόλοιπα χαρτάκια.


Πηγή: apospasma