Τετάρτη, 24 Ιουνίου 2015

Τα 5 συχνότερα λάθη που κάνουν οι άντρες όταν προσεγγίζουν μια γυναίκα


Είναι μερικά σημεία κλειδιά που πρέπει να προσέξει ένας άντρας για να μπορέσει να ρίξει μια γυναίκα. Και υπάρχουν 5 πράγματα που καλύτερα να αποφύγει να κάνει, ώστε να καταφέρει να πετύχει τον στόχο του!5.Δεν καταλαβαίνεις γιατί έχει βγει έξω!
Οι περισσότεροι άντρες βγαίνουν έξω με τους φίλους τους να βρουν καμιά κοπέλα. Οι γυναίκες από την άλλη πάνε με την παρέα τους για να περάσουν καλά και όχι απαραίτητα να βρουν κάποιο και να κάνουν κάτι μαζί του. Βλέπετε ποιό είναι το πρόβλημα. Εσείς θα προσπαθήσετε όχι αμέσως να της την πέσετε, αλλά να διασκεδάσετε και ότι βγει. Έτσι έχετε πολύ περισσότερες πιθανότητες.
4. Μην το παίξεις όπως τους ζητιάνους!
Τι θέλουμε να πούμε; Ότι όπως οι ζητιάνοι που παιρνάνε άνα εκατοντάδες για να σου ζητήσουν λίγα ψιλά έτσι και εσείς δεν πρέπει να κάνετε το ίδιο με τις γυναίκες. Σύμφωνα με έρευνες, ξέρετε πόσες προσεγγίσεις δέχονται μέσα σε ένα βράδυ. Πάρα πολλές. Για αυτό καλύτερα να της πιάσετε την κουβέντα και να ξεκινήσετε έτσι.
3. Το να την κεράσετε ένα ποτό
Οκ σίγουρα θέλετε να το παίξετε σωστός και καλά κάνετε και το σκέφτεστε. Όμως καλύτερα να το ξεχάσετε. Μόλις το κάνετε αυτό, η κοπέλα θα καταλάβει πολύ καλά τον απώτερο σκοπό σας και θα ξενερώσει άγρια. Μάλιστα μετά η κουβέντα θα είναι αναγκαστική για εκείνη, αφού την έχετε κεράσει. Δεν είναι αυτός ο σκοπός μας, αλλά να περνάει καλά χωρίς να σκέφτεται τέτοιες κουβέντες.
2. Να την πλησιάζεις σαν κανένας μάγκας-πανέξυπνος
Δεν είναι και το καλύτερο για μια γυναίκα να το παίξεις ο άντρας ο σωστός ο πανέξυπνος και ο όμορφος. Προτιμότερο να πας με μια άλλη τακτική που θα έχει σίγουρα περισσότερα αποτελέσματα. Πιο αργά και σωστά. Η γλώσσα του σώματος παίζει τεράστιο ρόλο και θα κάνετε λάθος άμα νομίζετε, ότι άμα φανείτε σαν μάγκες θα έρθει μαζί σας!
1. Να αποτύχεις τις ερωτήσεις-παγίδες της
Τι θέλουμε να πούμε ακριβώς; Ότι θα σε ρωτήσει κάποια πράγματα για να δει πως αντιδράς και για το αν θα πρέπει να συνεχίσει να συζητάει μαζί σου. Για παράδειγμα σου λέει...τι είδους μπλούζα ειναι αυτή που φοράς; Εσείς δεν θα πείτε "ναι έχεις δίκιο είναι χάλια", αλλά θα υποστηρίξετε την άποψη σας. Άμα δεν γουστάρει πρόβλημα της. Εσείς θα έχετε πει αυτήν την λεξη που χρειάζεται. Ο τρόπος να τις αποφεύγετε είναι να είστε ο εαυτός σας λοιπόν και χαλαρά.


Πηγή: treloi.eu