Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2015

Ανδρες "χτίζουν" την τέλεια γυναίκα - Το αποτέλεσμα… εκρηκτικό


Εχετε σκεφθεί ποτέ ποιο είναι το γυναικείο πρόσωπο που θέλουν οι άνδρες;



Και πόσο διαφορετική μπορεί

να είναι η άποψη της τέλειας γυναίκας σε σχέση με αυτή των ίδιων των γυναικών;

Το site escentual.com δίνει την απάντηση μέσα από μία έρευνα που έγινε σε

άνδρες και γυναίκες για να βρει το ιδανικό γυναικείο πρόσωπο. Οι άνδρες

στο πρόσωπο της ιδανικής γυναίκας βλέπουν το προκλητικό, με τα σαρκώδη χείλη της Αντζελίνα Τζολί και με βλέμμα… γεμάτο υποσχέσεις.

Και φυσικά αγαπούν το ξανθό. Αντίθετα, οι γυναίκες θεωρούν όμορφες τις μελαχρινές κοπέλες με το σαγηνευτικό ύφος και τα «απαλά» χαρακτηριστικά.

Τα μαλλιά της Shakira, τη μύτη της Miranda Kerr, το μέτωπο της Jennifer Anniston και τα φρύδια της Kate Middleton φτιάχνουν το παζλ που δημιούργησαν οι άνδρες.

Αντιστοίχως για τις γυναίκες, τα τέλεια στοιχεία είναι τα μαλλιά της Freida Pinto, τα ζυγωματικά της Keira Knightley, τα φρύδια της Cara Delevingne και τη μύτη Blake Lively.


«Αυτές οι εικόνες δείχνουν πόσο διαφορετικά αντιλαμβάνονται την ομορφιά οι άντρες και οι γυναίκες. Φαίνεται ότι οι άντρες προτιμούν τις ξανθές, γι΄αυτό και διάλεξαν τα μαλλιά της Shakira ως πιο αγαπημένα, ενώ οι γυναίκες είναι οπαδοί της εξωτικής ομορφιάς, κάτι που αποδεικνύεται με την επιλογή της Freida Pinto», δήλωσε ο εκπρόσωπος του escentual.com που έκανε την έρευνα.

Την ίδια στιγμή, σύμφωνα με την Dailymail, τόσο για τους άνδρες πάντως, όσο και για τις γυναίκες, η ηλικία των προτύπων δεν παίζει ρόλο, καθώς επιλέγονται διασημότητες από 20 μέχρι 45 ετών, όπως η Jennifer Aniston.
tromaktiko

Πηγή: