Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2015

Σε ποιο σημείο ερεθίζονται περισσότερο οι γυναίκες;


Όλοι οι άντρες κουράζονται ώρες να βρουν εκείνο το σημείο πάνω στο γυναικείο σώμα, ώστε να κάνουν τις κάνουν ευτυχισμένες



Απρόσμενες αποκαλύψεις έκανε μια έρευνα από την εταιρεία προφυλακτικών Skyn, σχετικά με το ποια σημεία στο σώμα τους, οι ίδιες οι γυναίκες πιστεύουν ότι τις “ανάβουν” περισσότερο στο σεξ, όταν ο σύντροφός τους επικεντρώνει την προσοχή του σε αυτά.

Σε δείγμα 2.032 γυναικών τα αποτελέσματα έδειξαν ότι το #1 πιο ερεθιστικό σημείο στο κορμί μιας γυναίκας, σύμφωνα με τα όσα οι ίδιες απάντησαν, είναι οι θηλές της στο στήθος, με το 35% από τις συμμετέχουσες στην έρευνα να αποκαλύπτουν πως όταν ο σύντροφός τους είναι προσεκτικός αλλά επίμονος σε εκείνο το σημείο, εκείνες τρελαίνονται, όπως σημειώνει το maxim.com

Στην δεύτερη θέση προτιμήσεων ήρθε ο λαιμός, με το 28% των γυναικών να αναδεικνύει εκείνο το σημείο ως το πιο ερεθιστικό επάνω του.

Από την άλλη πλευρά οι γλουτοί έλαβαν το 15% των γυναικείων προτιμήσεων, η πλάτη το 6% και το στομάχι ήρθε τελευταίο με μόλις 4%.

Η ερευνητές από την εταιρεία Skyn διευκρίνισαν ότι επίτηδες άφησαν εκτός των πιθανών απαντήσεων την περιοχή του αιδοίου, επειδή είναι γνωστό πως είναι εκτός συναγωνισμού.

Τώρα όμως ξέρουμε, και θα δοκιμάσουμε τα παραπάνω σημεία, αφού οι επιστήμονες μας διαβεβαιώνουν ότι αυτά είναι ...



Πηγή: