Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2015

10 πράγματα που δεν γνωρίζατε ότι κάνει το smartphone σας


Τα smartphones μας έχουν φέρει σε στενότερη επαφή λόγω των social media. Μπορούν ακόμη να μαςενημερώνουν συνεχώς και να μαςαπαντάνε σε κάθε ερώτημα, κάθε στιγμή μέσω



της...



αναζήτησης που έχουμε στο τσεπάκι μας. Όμως, το Android και τοiOS έχουν κάποιες λιγότερο γνωστές δυνατότητες. Για να τις αποκτήσετε, αρκεί να κατεβάσετε τις κατάλληλες εφαρμογές.



Ξεκλειδώστε το αυτοκίνητο σας Καιρός να πάψετε να ασχολείστε με το πού είναι τα κλειδιά. Με τοViper SmartKey για Android, το Viper SmartKey για iPhone και Windows Phone αντικαθιστάτε τα κλειδιά με το smartphone, όπως ακόμη και τον συναγερμό. Στην πραγματικότητα, δεν χρειάζεται καν να βγάλετε το smartphone από την τσέπη. Φωτίστε σπίτι σας Με τα LED Lighting kits της Wemο είναι σαν να είστε συνεχώς σπίτι – κι ας είστε στην άλλη άκρη του κόσμου. Μπορείτε να ρυθμίζεται την ένταση του φωτός, να ορίζετε πότε θα ανάβει και θα σβήνει από το smartphone, είτε είναι Android, είτε τυχαίνει να έχετε iPhone.



Μετρήστε τους σφυγμούς σας Αυτό μπορεί να γίνει ακόμη και χωρίς να έχετε κάποιο fitness wearble. Με το Heart Rate App για Android, για iOS, ή Windows Phone. Απλά βάλτε το δάκτυλο σας στον αισθητήρα της φωτογραφικής μηχανής και τα υπόλοιπα θα τα κάνει το Heart Rate app.



Παραγγείλετε ένα ποτό Μία τέτοια εφαρμογή πρέπει να έχει το κατάλληλο όνομα. Το Minibarφέρνει το ποτό στο σπίτι σας, όταν δεν θέλετε να βγείτε έξω. Μπορεί να μην μπορείτε ακόμη να παραγγείλετε αν μένετε Ελλάδα,








αλλά μπορείτε να δείτε τα Minibar [Android] και Minibar [iOS].





Πηγή: http://tsekouratoi17.blogspot.gr