Παρασκευή, 2 Οκτωβρίου 2015

Αεροσυνοδός έκανε σεξ με πλούσιους επιβάτες - Εβγαλε 881.000 ευρώ


Μια αεροσυνοδός φαίνεται πως δεν αρκούνταν από τον μηνιαίο μισθό της και αποφάσισε να βρει έναν διαφορετικό τρόπο να βγάλει χρήματα. Εκανε σεξ με πλούσιους επιβάτες στις τουαλέτες των αεροσκαφών.Οι δραστηριότητες της γυναίκας ήρθαν στο «φως», όταν πιάστηκε επ' αυτοφώρω στις τουαλέτες και όπως ήταν φυσικό την απέλυσαν.

Οπως αποκαλύπτει η Sada, επικαλούμενο ανώνυμη πηγή, η αεροσυνοδός «παραδέχτηκε πως έκανε σεξ με πολλούς επιβάτες, κατά την διάρκεια ταξιδιών, και γι' αυτό άλλωστε προτιμούσε τις πολύωρες πτήσεις από τις ΗΠΑ σε χώρες της Μέσης Ανατολής και τα Αραβικά Εμιράτα».

Μάλιστα, πιστεύεται πως κέρδιζε 2000 ευρώ σε κάθε πτήση, με την αεροσυνοδό να έχει μαζέψει περίπου 881.000 ευρώ.

Μιλώντας στην MailOnline Travel, Antoine Michelat, συνιδρυτής ταξιδιωτικής ιστοσελίδας: «Οι αεροσυνοδοί έχουν πάντα μια ιδιαίτερη γοητεία στους επιβάτες, ωστόσο, κάποιοι δεν περνούν τα όρια και δεν το εκμεταλλεύονται. Πάντα, όμως, υπάρχει κάποιος που το κάνει».

«Το ποσό των 881.000 ευρώ μου φαίνεται εξωφρενικό και δεν είμαστε σίγουροι πως ισχύει. Ολα υποθέτω εξαρτώνται με το πόσες επαφές είχε το εν λόγω πρόσωπο με πλούσιους άνδρες», προσθέτει.


Πηγή: 24wro.eu