Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2015

"Βόμβα": Στα πρόθυρα διαζυγίου γνωστοί ηθοποιοί μετά από 8 μήνες γάμου!


«Σύννεφα» στο γάμο γνωστού ηθοποιού, που μπήκε στο club των παντρεμένων πριν από 8 μήνες, λέγεται ότι προκαλεί η ενασχόλησή του με την μουσική!...



Δημοσιεύματα αναφέρουν ότι το συγκρότημα το οποίο δημιούργησε εδώ και καιρό, με το όνομα Hollywood Vampires, ο Τζόνι Ντεπ, έχει εκνευρίσει την σύζυγό του, Άμπερ Χερντ, με τους καβγάδες τους να είναι συνεχείς και το ενδεχόμενο του χωρισμού ορατό.

«Βρίσκει ανόητο όλο αυτό με το γκρουπ. Υποτίθεται πως θα ήταν το χόμπι του, αλλά έχει μπει στη ζωή τους. Καλεί την μπάντα μόνιμα στο σπίτι για πρόβες και η Amber δεν τον βλέπει καθόλου ή όποτε τον βλέπει είναι μαζί τους και απλά... βαρέθηκε», λέει, στο περιοδικό «Star», άνθρωπος από το περιβάλλον της 29χρονης ηθοποιού.
Αν και κανείς από το ζευγάρι δεν έχει σχολιάσει τις φήμες περί κρίσης στο γάμο του, στην πιο πρόσφατη κοινή δημόσια εμφάνισή του, πριν από περίπου δέκα μέρες, στο φεστιβάλ κινηματογράφου του Λονδίνου, εμφανίστηκε χεράκι – χεράκι, ενώ, όπως σας έχουμε ενημερώσει, άλλα δημοσιεύματα λένε ότι ο Τζόνι και η Άμπερ έχουν βάλει «πλώρη» για να αποκτήσουν παιδί.
Oι δύο ηθοποιοί γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της ταινίας «The Rum Diary», το 2011 και έγιναν ζευγάρι το 2012, μετά τον χωρισμό του Ντεπ από την επί χρόνια σύντροφό του, Βανέσα Παραντί. Τα Χριστούγεννα του 2014 το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε, ενώ, τον Φεβρουάριο που μας πέρασε, ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου.

Πηγή: http://www.kamikaze.gr