Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2015

Εδώ σε θέλουμε... Βίκυ Κάβουρα: Φούντωσε και άρχισε τα σταυροπόδια η ηθοποιός



Μπορεί ακόμα να μην έχει κάνει το μεγάλο μπαμ στην καριέρα της, αλλά η Βίκυ Κάβουρα θα μπορούσε άνετα να κυριαρχήσει στα ανδρικά περιοδικά και στον χώρο της μόδας. Πανύψηλη, ξανθιά, πληθωρική και με πολύ ωραία χαρακτηριστικά στο πρόσωπο, η ηθοποιός είναι στις πιο σέξι Ελληνίδες.



Και με την παρουσία της στο Πρωινό απέναντι από τον Γιώργο και τη Φαίη μας έστειλε ένα notification για το τι διαθέτει στην φαρέτρα της. Η ηθοποιός εμφανίστηκε με ένα μαύρο μίνι φόρεμα και μαύρες γόβες, τα οποία σε συνδυασμό με το ξανθό μαλλί της έκαναν ένα πολύ καυτό combo. Μάλιστα, όταν ο Λιάγκας πήγε τη συζήτηση προς το χωρισμό με τον Οικονομόπουλο, η Βίκυ φούντωσε, άρχισε να ξεφυσάει και το γύρισε στα σταυροπόδια για να εξιτάρει το ανδρικό κοινό που μόλις το δουν αυτό θα γίνουν πιο φανατικοί των πρωινών εκπομπών.



Εκτός από τα ωραία της πόδια, η Βίκυ Κάβουρα μίλησε για το πως βίωσε τον χωρισμό αλλά και τις φήμες που την θέλουν μαζί με το Νάσο Παπαργυρόπουλο.
«Βγήκε προς τα έξω πολύ νωρίς. Δεν θα μπορούσε να γίνει και διαφορετικά. Δεν μετανιώνω. Αισθάνθηκα άσχημα μετά, το μετά ήταν δύσκολο. Υπήρχε ένα διάστημα που δεν ήθελα να μιλάω σε κανέναν. Τους χωρισμούς τους ζω με εσωστρέφεια και πόνο, αλλά όταν τελειώσει τελείωσε. Με αφήνω να πονέσω για να είμαι σίγουρη ότι θα τελειώσει. Δεν έχω μετανιώσει ποτέ για χωρισμό μου και δεν έχω γυρίσει πίσω σε σχέση».

Δείτε και μερικά ακόμη κατορθώματα της.










Πηγή: toratora.gr