Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2015

Ας δώσει κάποιος ένα Prozac στον Ηλία Βρεττό να σταματήσει αυτό το γελοίο χορευτικό



Αν κυκλοφορήσατε έστω και λίγο έξω το καλοκαίρι θα το ακούσατε σίγουρα. Η Βρεττίαση ήταν από τις δύο-τρεις βασικές ιώσεις που κυκλοφορούσαν στα νυχτερινά μαγαζιά.



Όλα ξεκινούσαν από το Πετάω Ψηλά και έριχναν για sidekick άλλα τρία-τέσσερα κομμάτια του για να συμπληρωθεί όλη η δισκογραφία του. Λες και ο μάνατζερ του τα είχε σκάσει σε κάθε επαρχιακό μπάρμαν, ο οποίος ως άλλος Ρον Τζέρεμι ανεβαίνει στην κονσόλα, ρίχνει το Πετάω Ψηλά και νιώθει ότι θα του κάτσει κάθε πιπινάκι που κυκλοφορεί στο μπιτσόμπαρο.
Κάπως έτσι πρέπει να αισθάνεται και ο Ηλίας Βρεττός όταν το τραγουδάει. Ειδάλλως δεν εξηγείται το γεγονός ότι από την πρώτη μέρα που το τραγούδησε χορεύει με τον ίδιο τρόπο. Τον ίδιο lame τρόπο. Οι πατεράδες μας που έζησαν και τη Ντίσκο έχουν βρέξει τα μποξεράκια τους από αυτό το χορευτικό. Λες και του αφαίρεσαν δύο βίδες από τα πλευρά και κουνιέται για να μην αποσυντεθεί. Ούτε πύργος Jenga δεν κάνει έτσι.

Αυτή τη φορά βρέθηκε στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού και σήκωσαν όλοι τα χέρια ψηλά σαν τον Τραϊστάριου που είχε πει το Tornero στη Γιουροβίζιον και άρχισαν το ανελέητο και ανυπόφορο για το μάτι των τηλεθεατών κούνημα. Ούτε shaker φραπέ δεν κουνιέται έτσι. Φυσικά το όλο σκηνικό σε συνδυασμό με το αντιαισθητικό background aka Νίκος Γκάνος-Παναγιώτης Ραφαηλίδης έκανε την έναρξη του Πρωινού να μοιάζει όπερα.
Γι΄αυτό κάνουμε μια θερμή παράκληση σε όσους βρίσκονται γύρω του. Ας του δώσουν ένα Xanax ένα Prozac να ηρεμήσει λίγο, να ξεκουραστούν κι εμάς τα χιλιοταλαιπωρημένα ματάκια μας. Η Φελίτσια τι σου λέει γι΄αυτό;






Πηγή: toratora.gr