Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2015

Έρευνα: Αυτός είναι ο πιο Εύκολος Τρόπος για να Βελτιώσετε τη Σεξουαλική σας Ζωή

Πιστεύετε πως η σεξουαλική σας ζωή έχει να κάνει καθόλου με το πόσο φροντίζετε το παιδί σας; Νέα έρευνα αποδεικνύει πως η σχέση που συνδέει αυτά τα δύο γεγονότα είναι πολύ δυνατή.



Σύμφωνα με έρευνα που έγινε στο American Sociological Association, ο χρόνος που ασχολείστε με τα παιδιά σας συνδέεται με τη σεξουαλική σας ζωή. Αν ο χρόνος που αφιερώνεται είναι πολύ λιγότερος από αυτόν που αφιερώνει η σύντροφός σας, τότε το σεξ δεν θα είναι τόσο καλό όσο θα ήταν αν και οι δύο αφιερώνατε ίσους χρόνους.

Στην έρευνα εξετάστηκαν οι σχέσεις γυναικών. Οι γυναίκες που μοιράζονταν ισόποσα τη φροντίδα των παιδιών με τους συντρόφους τους, αποδείχτηκε πως είχαν πιο ποιοτικές σχέσεις, καλύτερο σεξ και λιγότερους τσακωμούς. Μάλιστα οι ίδιες γυναίκες έκαναν σεξ πολύ πιο συχνά από τις γυναίκες που ασχολούνταν περισσότερες ώρες με τα παιδιά συγκριτικά με τους συντρόφους τους.

Η ίδια έρευνα πραγματοποιήθηκε και σε άνδρες και τα αποτελέσματα ήταν ακριβώς τα ίδια!

Ο συγγραφέας Dan Carlson, που είναι επίσης καθηγητής Κοινωνιολογίας στο Πανεπιστήμιο Georgia State University, τονίζει πως όλα τα ζευγάρια κατά βάση επιθυμούν ίσο διαχωρισμό των δουλειών στο σπίτι. Έτσι όταν όντως συμβαίνει αυτό, οι ίδιοι είναι πιο ευτυχισμένοι και η σχέση με τον σύντροφό τους πιο δυνατή.

Συγκεκριμένα η φροντίδα των παιδιών, είναι μια "δουλειά" που έχει να κάνει με σωστή επικοινωνία και συνεργασία ανάμεσα στο ζευγάρι. Έτσι μπαμπάς και μαμά έρχονται πιο κοντά για να ικανοποιήσουν καλύτερα τις ανάγκες των παιδιών τους.

Αν αναρωτιέστε λοιπόν πως θα γίνετε καλύτεροι μπαμπάδες, θυμηθείτε τον ενθουσιασμό που είχατε τους μήνες της εγκυμοσύνης της γυναίκας σας. Τότε ήσασταν συνέχεια με ένα χαμόγελο στα χείλη ή ακόμα και τραγουδούσατε στην κοιλιά της γυναίκας σας.

Αυτό το συναίσθημα πρέπει να είναι μόνιμο όταν είστε μπαμπάς. Και όσο πιο πολύ ασχολείστε με το παιδί σας τόσο πιο πολύ χαρά θα γεμίζει η ζωή σας. Το παιδάκι σας θα σας λατρεύει και η γυναίκα σας θα ανυπομονεί κάθε βράδυ για να σας "ρίξει" στο κρεβάτι!

Πολλοί μπαμπάδες δεν ασχολούνται με το παιδί τους από τη γέννησή του και μετά γιατί θεωρούν πως οι περισσότερες δουλειές που έχουν να κάνουν με τη φροντίδα του είναι καθαρά γυναικείες. Έρευνες έχουν δείξει πως και οι δύο γονείς έχουν εξίσου δυνατό το αισθήμα του γονέα.

Πάρτε τα παιδιά σας και πηγαίντε μαζί τους μια εκδρομή που θα περιλαμβάνει ορειβασία, σκαρφάλωμα σε δένδρα ή ακόμα και παρακολούθηση μιας δυνατής περιπέτειας. Η δουλειά του μπαμπά είναι να κάνει τα παιδιά γενναία και ατρόμητα την ώρα που η μαμά τα υποδέχεται με χάδια και χαριτωμένα τραγουδάκια. Και τα δύο χρειάζονται.

Ακόμα και αν η γυναίκα σας δεν δει με πολύ καλό μάτι τα τραυματισμένα (από το σκαρφάλωμα) ποδαράκια του γιου της, μην μασάτε. Κατά βάθος της αρέσει που είστε τόσο κοντά στο μεγάλωμα των παιδιών και θα σας το αποδείξει έμμεσα στην... κρεβατοκάμαρα.


Πηγή: spirossoulis.com