Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2015

Τα γυναικεία παπούτσια προκαλούν οργασμό


Έχεις παρατηρήσει τις γυναίκες όταν αγοράζουν παπούτσια; Την ώρα που τα βλέπουν στη βιτρίνα, όταν τα δοκιμάζουν, μετά που θα τα φορέσουν στο σπίτι...



Αισθάνονται καλύτερα και από όταν φτάνουν σε οργασμό!
Αν ρωτήσεις μια γυναίκα πόσα ζευγάρια παπούτσια έχει, θα σου απαντήσει: «Υπάρχει χώρος για περισσότερα»...



Αλλωστε το λέει και η επιστήμη. Σε έρευνα που έχει γίνει, έχει αποδειχτεί ότι οι γυναίκες βιώνουν συναισθήματα την ώρα που αγοράζουν παπούτσια.

Οι νευροδιαβιβαστές, εκείνη τη στιγμή, απελευθερώνουν την ορμόνη ντοπαμίνη και γεμίζουν τον εγκέφαλο με ενδορφίνες, με αποτέλεσμα, η γυναίκα να αισθάνεται μια ατελείωτη ικανοποίηση.

Κάν’ της λοιπόν ένα δώρο. Το αξίζει. Παρ’ την για βόλτα στα μαγαζιά, άνοιξε το πορτοφόλι σου και ξόδεψε λίγα ευρώ για να της κάνεις δώρο ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα.

Ενα δώρο, το οποίο θα απολαύσεις κι εσύ, καθώς, θα δώσει μια νέα πικάντικη γεύση στο σεξ ανάμεσά σας.

Ας την να δοκιμάσει όσα ζευγάρια θέλει στο μαγαζί και κολάκευέ την, λέγοντας πόσο της τονίζει και της ομορφαίνει το πόδι, αυτό που θα επιλέξει.

Στο δρόμο για το σπίτι, φέρ’ τη στη διάθεση για σεξ. Πες της, πόσο πολύ θες, όταν θα φτάσετε σπίτι, να τη δεις να τα φοράει, πόσο σέξι είναι φορώντας τα ψηλοτάκουνα, πόσο πολύ θες να την πάρεις χωρίς να βγάλει τα παπούτσια.



Οταν φτάσετε στο σπίτι, κάνε ότι της υποσχέθηκες.

Κάτσε στον καναπέ και μόλις τα φορέσει, μίλα της όμορφα για τα πόδια της. Μετά, κάλεσέ τη κοντά σου και όπως θα στέκεσαι όρθια, άρχισε να της χαϊδεύεις τα πόδια και τα παπούτσια.

Σήκω και άρχισε να τη φιλάς, στο στόμα, στους ώμους, στο λαιμό, λέγοντάς της, πόσο σέξι είναι μέσα σ’ αυτά τα ψηλοτάκουνα και οδήγησέ τη στην κρεβατοκάμαρα.

Βγάλ’ της τα ρούχα, σιγά-σιγά, ξάπλωσέ τη στο κρεβάτι και κάνε της σεξ με τρόπο που τα ψηλοτάκουνα να παίζουν τον πρωταγωνιστικό ρόλο.



TIPS

• Φίλησέ τη σε όλο το κορμί και μόλις φτάσεις στα πόδια βάλε τη γλώσσα σου στο τακούνι και... περιποιήσου το σαν να είναι η κλειτορίδα της.


• Πάρε το ψηλοτάκουνο, άγγιξε το τακούνι στα χείλη της, πες της να το γλείψει και άρχισε να σπρώχνεις μέσα στο στόμα της, σαν να παίρνει εσένα.


• Αγγιξέ την με το τακούνι σε όλο της το κορμί. Ξεκίνα από το λαιμό, πέρασέ το από τις ρώγες της, συνέχισε προς την κοιλιά της, χάιδεψε με το τακούνι το εσωτερικό των μηρών της.


• Ανοιξέ της τα πόδια, γονάτισε μπροστά της και άρχισε να της το χαϊδεύεις με το ψηλοτάκουνο. Αγγιζέ το με όλο το τακούνι, φροντίζοντας το πάνω μέρος του παπουτσιού να ακουμπάει την κλειτορίδα της. Μην διστάσεις να το βάλεις σιγά-σιγά μέσα της. Αν δεις ότι ανταποκρίνεται μην σταματάς, μπορεί να της κόψεις έναν απίστευτο οργασμό.


• Ζήτησέ της να σκύψει από πάνω σου και να στον πάρει στο στόμα. Πες της, ταυτόχρονα, να σου τον χαϊδεύει με το ψηλοτάκουνο.


• Ξάπλωσέ την ανάσκελα, κάτσε γονατιστός μπροστά της. Μπες μέσα της και σήκωσέ της τα πόδια, κρατώντας τα από τα τακούνια.


• Την ώρα που είσαι μέσα της, βγάλτης το ψηλοτάκουνο και δως της στο στόμα να παίξει με τη γλώσσα της.


• Την ώρα που θα νοιώσεις ότι θέλεις να τελειώσεις, τραβήξου από μέσα της, πάρε τα πόδια της, ένωσε τα άκρα τους και βάλτον ανάμεσα στα τακούνια. Είναι ένας ωραίος τρόπος να τελειώσεις επάνω τους.

Ακόμα και αν δεν φοράει ψηλοτάκουνα, γιατί τη δυσκολεύουν, ή γιατί την πονάνε, εξήγησέ της, ότι το δώρο σου, δεν είναι μόνο για περπάτημα, αλλά μπορεί να βρίσκονται στο ντουλάπι και να βγαίνει όποτε το απαιτεί η περίσταση.





Πηγή: parapolitika