Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2015

Τρομερά ατυχήματα κατά τη διάρκεια του σεξ – Αληθινές και ακραίες περιπτώσεις


Η αγάπη πληγώνει. Πολλές φορές και κυριολεκτικά. Η ερωτική πράξη, συχνά μπορεί να βγει εκτός ορίων χάρη στο ανεξέλεγκτο πάθος των εραστών.




Υπάρχουν ωστόσο και ακραίες περιπτώσεις, που έπειτα από μια «συνεδρία» άκρατου πάθους, οι ερωτικοί σύντροφοι καταλήγουν στα επείγοντα των νοσοκομείων ενώ σε ακόμα πιο σπάνιες περιπτώσεις, το σεξ αποδεικνύεται μοιραίο...


Δείτε παρακάτω αληθινές περιπτώσεις τρομακτικών ατυχημάτων κατά τη διάρκεια μιας ερωτικής πράξης:
10. Τα… σιδεράκια
Τα σιδεράκια που φορούσε μια γυναίκα, έγδαραν επανειλημμένως το ανδρικό μόριο του συντρόφου της, προκαλώντας σε εκείνον έναν έντονο πόνο από τις πληγές.\
9. Το τσιμέντο
Οι γιατροί κατάφεραν με καθετήρες και αφαίρεσαν μια ποσότητα… τσιμέντου από τον πρωκτό ενός άντρα, όταν η σύντροφός του έριξε στο συγκεκριμένο σημείο το αφύσικο αυτό υλικό.
8. Ο τοίχος είχε τη δική του ιστορία
Μια γυναίκα από τις ΗΠΑ, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με τραύματα στο κεφάλι της, αφού ο σύντροφός της το χτυπούσε στον τοίχο κατά τη διάρκεια της ερωτικής πράξης. Η γυναίκα υπέστη διάσειση, ενώ αργότερα υπέφερε, από έντονους πονοκεφάλους.
7. Σοβαρή απώλεια αίματος
Εξαιτίας ενός δονητή, μια γυναίκα μεταφέρθηκε με σοβαρή αιμορραγία στο νοσοκομείο. Η γυναίκα έχασε τις αισθήσεις της από τον έντονο πόνο και ταν ευτυχώς συνήλθε, κατέθεσε μήνυση στην εταιρεία κατασκευής του συγκεκριμένου δονητή.
6. Σπασμένο… πέος
Ο παλαιστής του MMA Ray Elbe, κατά τη διάρκειας μιας ερωτικής πράξης το 2012, έσπασε το μόριό του. Ο άντρας λιποθύμησε από την αιμορραγία και τον οξύ πόνο, ενώ οι γιατροί κατάφεραν και αποκατέστησαν τη βλάβη με 10 ράμματα.
5. Ένα κουφό… φιλί
Μια Κινέζα έχασε την ακοή της από το ένα αυτί, όταν ο παρτενέρ, της έδωσε ένα δυνατό φιλί. Ο εραστής, στην ουσία ρούφηξε με τέτοια δύναμη, που λόγω της πίεσης του αέρα, έσπασε το τύμπανό της.
4. Ακρωτηριασμός μορίου
Ελπίζοντας σε μια στύση με διάρκεια, ένας άντρας έκανε ένεση με κοκαΐνη στην ουρήθρα του. Το αποτέλεσμα ήταν να πάθει γάγγραινα και να χάσει, εκτός από το μόριό του, το ένα του πόδι και 9 δάχτυλα. Τα ναρκωτικά, για την ιστορία, του χάρισαν στύση διάρκειας 3 ωρών.
3. Ικανοποιώντας το αφεντικό
Στην προσπάθειά της να… ικανοποιήσει το αφεντικό της μέσα στο αυτοκίνητό του, η γυναίκα δάγκωσε με δύναμη το μόριο του όταν το όχημα στο οποίο επέβαιναν συγκρούστηκε με ένα άλλο αυτοκίνητο. Το ασθενοφόρο το κάλεσε ο ιδιωτικός ντετέκτιβ που είχε βάλει η σύζυγος για να παρακολουθεί τον άπιστο άντρα της.
2. Όχι το αλυσοπρίονο στο κρεβάτι
Ένας άντρας έκοψε το αιδοίο της συντρόφου του, μετά από ένα φρικτό ατύχημα: είχε συνδέσει τον δονητή με ένα αλυσοπρίονο! Η γυναίκα μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο όπου ευτυχώς ανέκτησε πλήρως.
1. Μοιραία κατάληξη
Μια γυναίκα έχασε τη ζωή της, όταν ο σύντροφός συνέδεσε με ηλεκτρικά καλώδια τις ρώγες του στήθους της. Ο άντρας, αργότερα κατηγορήθηκε για ανθρωποκτονία.
newsit.gr




Πηγή: