Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2015

Ποια γυναικεία συμπεριφορά στο σeξ μπορεί να προδώσει την απιστία;


Κάθε ζευγάρι έχει ανάμεσά του τη ζήλια και την αμφιβολία για το κατά πόσο ο ένας σύντροφος παραμένει αφοσιωμένος και πιστός στον άλλον, ιδιαίτερα μάλιστα αν έχουν περάσει και χρόνια από την αρχή της σχέση τους.



Σχετικά με τις γυναίκες πάντως, υπάρχει μια μικρή λεπτομέρεια, που μπορεί να τις προδώσει σε περίπτωση που έχουν απατήσει τον σύντροφο τους. Σύμφωνα με την έρευνα που διεξήγαγαν επιστήμονες του Πανεπιστημίου του Χάρβαρντ, σχετικά με τις σeξουαλικές συνήθειες νεαρών ανθρώπων, διαπίστωσαν μεταξύ άλλων, ότι όσο πιο συχνά προσποιείται μια γυναίκα τον οργασμό, όταν κάνει σeξ με τον σύντροφο της, τόσο πιο πιθανό είναι να τον απατήσει.

Πιο συγκεκριμένα, στην μελέτη συμμετείχαν 138 φοιτήτριες και 121 φοιτητές, με σκοπό οι επιστήμονες να ανακαλύψουν αν τα άτομα που νιώθουν ικανοποιημένα με τη σeξουαλική τους ζωή, έχουν πιθανότητες να απατήσουν τον/την σύντροφο τους.

Όπως προέκυψε από τις απαντήσεις που οι συμμετέχοντες έδωσαν, αρχικά διαπιστώθηκε πως οι γυναίκες προσποιούνται πολύ πιο συχνά οpγασμό, σε σχέση με τους άντρες, με τα ποσοστά να διαμορφώνονται στο 18% και 5%, αντίστοιχα. Και ναι, μπορούν και οι άντρες να προσποιηθούν οργασμό, ειδικά όταν χρησιμοποιούν πpοφυλακτικό.

Από την ίδια έρευνα, διαπιστώθηκε επίσης ότι μια στις 6 γυναίκες που ερωτήθηκε, παραδέχτηκε πως είχε απατήσει τον σύντροφο της. Διασταυρώνοντας τις γυναίκες που προσποιούνταν συχνά οpγασμό και εκείνες που είχαν απατήσει τον σύντροφο τους, οι ειδικοί αντιλήφθηκαν ότι οι δύο συγκεκριμένες γυναικείες συμπεριφορές στο σεξ, συνδέονται.
Επομένως, οι γυναίκες που προσποιούνται οpγασμό, είναι πιο πιθανό να απιστήσουν. Αντίθετα, η συχνότητα του οpγασμού, δεν φαίνεται να έχει κάποια επίδραση στις «παράνομες» σχέσεις.




Πηγή: http://www.treloi.eu