Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2015

Ξόδεψαν 300.000$ σε πλαστικές επεμβάσεις για να μοιάσουν στην Barbie και τον Ken


Όλες θυμόμαστε πόσο λατρεύαμε την Barbie μας και ότι μας άρεσε να πλάθουμε ιστορίες αγάπης για..




εκείνη και τον Ken. Καμιά όμως δεν φανταζόταν ότι υπάρχουν άνθρωποι εκεί έξω που θα προσπαθούσαν να κάνουν ΑΥΤΟ το όνειρο πραγματικότητα.


Η αλήθεια είναι ότι έχουμε δει αρκετούς ανθρώπους να υπερβάλλουν με τις πλαστικές επεμβάσεις γιατί θέλουν να μεταμορφωθούν στη διάσημη Barbie, ωστόσο αυτή τη φορά βλέπουμε ένα ζευγάρι να περνάει αυτή τη διαδικασία για να μοιάσει στις κούκλες που αγαπάει.

Διάβασε επίσης Αυτή η κοπέλα όχι μόνο μοιάζει, αλλά ζει σαν να είναι ανθρώπινη κούκλα


Μιλάμε για την 20χρονη Anastasia Reskoss και τον 23χρονο Quentin Dehar, οι οποίοι σύμφωνα με το cosmopolitan.com έκαναν περισσότερες από 15 πλαστικές επεμβάσεις, για τις οποιες ξόδεψαν πάνω από 300,000 δολάρια με σκοπό να γίνουν όπως η Barbie και ο Ken. Εκτός βέβαια από αυτό σκοπεύουν να αλλάξουν και τα ονόματά τους για να πραγματοποιηθεί ολοκληρωτικά το όνειρό τους.

Όπως δήλωσε σε συνέντευξή της η Anastasia, όταν ήταν μικρή είχε πάνω από 100 κούκλες της Barbie και μεγάλωσε έχοντας την ως πρότυπο ομορφιάς. Όσον αφορά τον Quentin, δηλώνει ότι αυτό που του άρεσε στον Ken ήταν η ακριβή ζωή και τα ωραία αυτοκίνητα, για αυτό μάλιστα αγόρασε μια Porsche Cayman που μοιάζει πολύ με αυτή που είχε ο Ken.


Το ζευγάρι γνωρίστηκε το 2013 σε ένα πάρτι στο Saint Tropez όταν ο Quentin πλησίασε την Anastasia και της είπε "Βρήκα επιτέλους την Barbie μου". Τώρα δηλώνουν χαρούμενοι για αυτό και ότι θέλουν να ζήσουν την ζωή τους ενσαρκώνοντας τους ήρωές τους.

Πηγή: http://www.kamikaze.gr