Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2015

Τι εκπομπές θα βλέπαμε αν ANT1, Mega, ALPHA και Epsilon συγχωνεύονταν



Τον τελευταίο καιρό δρομολογείται από την κυβέρνηση το νομοσχέδιο που μιλάει για χορήγηση 5-8 αδειών σε κανάλια πανελλαδικής εμβέλειας και ήδη τα σενάρια έχουν αρχίσει.



ι για χορήγηση 5-8 αδειών σε κανάλια πανελλαδικής εμβέλειας και ήδη τα σενάρια έχουν αρχίσει. Από αυτά τα 4 θα είναι γενικού περιεχομένου και οι υπόλοιπες άδειες θα αφορούν κανάλια είτε σκέτης ψυχαγωγίας είτε σκέτης ενημέρωσης ή άλλου θεματικού περιεχομένου (βλ. Mad).
Εμείς που είμαστε σαν τα μαύρα κοράκια πιάσαμε ένα πολύ ακραίο σενάριο και κάναμε μια υπόθεση εργασίας. Πήγαμε στο πολύ μέλλον και σκεφτήκαμε τι θα μπορούσε να συμβεί αν τα τρία μεγάλα κανάλια και το Epsilon ενώνονταν εις σάρκα μίαν. Τι θα βλέπαμε κάθε μέρα; Ένα σενάριο τρόμου και καταστροφής που θα έκανε το Νοστράδαμο να σκίσει τα πτυχία του.

Πρωινή ζώνη 06:00-10:00
Ο Γιώργος Παπαδάκης είναι χρόνια κυρίαρχος οπότε θα έπαιρνε Καμπουράκη και Οικονομέα για να κρατάνε την κάμερα και θα είχε Τσαπανίδου-Μπουσδούκου για να τις στέλνει για αυτά τα πολύ βιωματικά ρεπορτάζ στον δρόμο. Δεν θα έμενε μόνος του. Θα πλαισιωνόταν στο πάνελ από τη Σταματίνα Τσιμτσιλή για να υπάρχει και το τσιλιμπούρδισμα, ενώ ο Τάσος Αρνιακός θα ντουέταρε με την Ελένη Τσολάκη και θα ράπαραν τον καιρό.

Πρωινό 10:00-13:00
Εδώ μιλάμε για παράσταση για ένα ρόλο. Λιάγκας και Φαίη θα έκανα αυτό που κάνουν και καμία αλλαγή δεν θα υπήρχε. Θα βλέπαμε μόνο μια προσθήκη. Η Ντορέττα Παπαδημητρίου θα έμπαινε στο πάνελ και θα αντικαθιστούσε την κολλητή της Συνατσάκη και θα πήγαινε για να κάνει pole dancing και άλλα τρελλλλά θεματάκια.

Μεσημεριανή ζώνη 13:00-16:00
Ποιος να κουνήσει την Ελένη Μενεγάκη από τη θέση της; Σαν τζεντάι θα έπαιρνε το φωτόσπαθο και θα ρουφούσε ότι διαφήμιση υπήρχε. Το συμβόλαιο της θα είχε εκτιναχθεί στα 4 εκατομμύρια τη σεζόν κι εκείνη θα καθόταν το ίδιο νωχελικά στην πολυθρόνα της πετώντας μας στα μούτρα πόσο βαριέται που βρίσκεται εκεί και ότι παίρνει τόσα λεφτά για να βαριέται. Θα είχε όμως τη Ναταλία Γερμανού για τις συνεντεύξεις και εκείνη απλώς θα γελούσε και θα έσπρωχνε, καθώς η Ναταλία θα μιλούσε με έναν από τους underaged πρώην της. Η Χριστίνα Μουστάκα θα καθάριζε τα τακούνια της Κατερίνας Ζαρίφη και θα τρίμαρε τα γένια του Γκουντάρα.

Απογευματινή ζώνη 16:00-18:00

Μπορεί να μην έχουμε δει ακόμα δείγμα από Συνατσάκη και Ουγγαρέζο, αλλά είναι δεδομένο ότι η Καινούργιου με πιο γέρο στομάχι θα αποπλανούσε τον Δημητράκη και θα έστελνε τη Συνατσάκη να μαζεύει βατόμουρα, να της μεταφέρει τις τρέσες ή να κάνει μπάτζι τζάμπιγκ από τη Χαλκίδα. Άλλωστε η Κατερίνα ανήκει σε αυτά τα πράγματα που θα επιβιώσουν μετά από πυρηνική καταστροφή. Κι αν αναρωτιέστε που πήγε η Τατιάνα, βρίσκεται στην θέση της αρχισυντάκτριας, μιας και την ιντρίγκαρε η Ζήνα Κουτσελίνη και θέλησε να ακολουθήσει την αντίθετη πορεία.

Βραδινό δελτίο 20:00-21:00
Όλγα Τρέμη, Αντώνης Σρόιτερ ή Μαρία Χούκλη. Σαν τη Σφίγγα, θα έβαζαν στη μαρμίτα τους τρεις, και θα έβγαινε ένα υβρίδιο με το elegant της Τρέμη, το ενζενί του Σρόιτερ και την βαρύτητα της Τρέμη. Σχολιαστές θα ήταν ο Πρετεντέρης με τον Γιομπαζόλια που θα φοράει μπλουζάκι που θα λέει NSFW και για πρώτη φορά στη ζωή του ο Γιάννης Πρετεντέρης θα ένιωθε όπως ο Φρόντο μπροστά στο Βουνό Χαμός. Στους διαδρόμους του στούντιο θα κυκλοφορούσαν φήμες ότι ο Γιομπαζόλιας έχει βγει ραντεβού με την Ολγάρα και την έχει αναγκάσει να πληρώσει.

Σαββατοκύριακο Πρωινό 10:00-13:00
Η Τζένη Μπαλατσινού θα έδινε στη Μπεκατώρου και το Μουτσινά να αναλάβουν τη στήλη για τα κατοικίδια, θα είχε την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στο πλάι της και θα έστελνε Καραβάτου και Κατσούλη να πηγαίνουν σε θέατρα και να ρωτάνε τον θίασο για το πόσο ουάου είναι ο καλεσμένος και πόσο ωραία «περνάμε στα καμαρίνια κι αυτό βγαίνει στο κοινό».
Μεσημεριανό 14:00-17:00

Ο Μένιος Φουρθιώτης θα παρέμενε ακλόνητος στην καρέκλα του και θα ήταν πανευτυχής που είναι στο ίδιο κανάλι με τη Μενεγάκη, ενώ θα έβγαζε διαρκώς αποκλειστικά από τα παρασκήνια των υπόλοιπων εκπομπών.




Πηγή: toratora.gr