Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2015

Big business: Σάιτ προβάλλει live sex show με πρωταγωνιστές πραγματικά ζευγάρια



Η βιομηχανία του πορνό φαίνεται πως επενδύει στην... αυθεντικότητα!



Τέσσερα ζευγάρια εξομολογούνται πως είναι να μοιράζονται πιο προσωπικές στιγμές τους με το κοινό, μέσω μιας κάμερας, όταν κλείνουν την πόρτα του υπνοδωματίου τη νύχτα.



Όπως αναφέρει η DailyMail, οι 'Kitty and Moses' ένα ζευγάρι από το West Midlands και οι νεόνυμφοι Ari, 23 ετών και Glenn 39 ετών, από τη νότια ακτή της Αγγλίας είναι μεταξύ εκείνων που έχουν επιλέξει να μεταδίδουν τη σεξουαλική τους ζωή στο διαδίκτυο.

Αυτοί εμφανίζονται σε ένα νέο πρόγραμμα του Channel 4, το Sex Diaries, το οποίο εκπροσωπεί μια παγκόσμια βιομηχανία του 1 δισ. δολ. με ένα από τα ζευγάρια να λαμβάνει ακόμα και εξαψήφιο μισθό.

Σύμφωνα με τους δημιουργούς του προγράμματος, τα γούστα του ενήλικου κοινού αλλάζουν και κυμαίνονται από πολυτελείς παραγωγές του Hollywood έως κάτι πιο αυθεντικό.

Kitty and Moses encourage those who make contact with them to stay as long as possible, charging them 85p a minute for the pleasure of being entertained

«Είναι σαν να παρακολουθείτε ένα πραγματικό ζευγάρι, επειδή είμαστε ένα πραγματικό ζευγάρι», είπε ένα από τα ζευγάρια.

Το ζευγάρι ξεκίνησε για ένα έξτρα εισόδημα και απευθύνεται κυρίως σε έγγαμους άνδρες που δεν έχουν σεξουαλική επαφή με τις συζύγους τους.

Πολλοί είναι αυτοί που παραδέχονται πως απολαμβάνουν να βλέπουν ένα πραγματικό ζευγάρι.

Τα πρωταγωνιστικά ζευγάρια κερδίζουν περίπου 400 λίρες την εβδομάδα για να προσκαλούν το... ευρύ κοινό στην κρεβατοκάμαρά τους.




Πηγή: newmoney.gr