Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2015

Σπυρίδων Μοστράτος for president: Ο μαθητής που κάνει αγώνα για την εκλογή του στο 15μελές μέσω facebook



Τα έχουμε δει όλα αλλά όχι αυτό, έως σήμερα. Μαθητής του 2ου Λυκείου Αμαρουσίου μέσω facebook ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για το 15μελές του σχολείου.


Μάλιστα με μια φωτογραφία που φορά γραβάτα –άρα δεν είναι ΣΥΡΙΖΑ – παίρνοντας ατάκες από πολιτικούς ζητά από τους συμμαθητές του να τον ψηφίσουν.



Το μήνυμά του στο facebook έχει ως εξής:

«Σε αυτές τις εκλογές 15Μελούς και 5Μελούς ψηφίζουμε Μοστράτο Σπυρίδων για ειλικρίνεια και αξιοπιστια! Δεν αφήνουμε κανένα πίσω! Όλοι οι μαθητές του 2ου Λυκείου Αμαρουσίου μαζί για την αλλαγή! ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΜΑΘΗΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ! ΠΛΗΡΗΣ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΜΑΣ ΩΣ ΜΑΘΗΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΤΟΜΙΚΩΝ ΜΑΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ! Σας καλώ να ψηφίσετε σωστά και δίκαια! Σας καλώ να αλλάξουμε το σχολείο μας!

Μοστράτος Σπύρος

Υποψήφιος Εκλογών 15μελούς και 5μελούς

2ο Λύκειο Αμαρουσίου

Περίοδος: 2015-2016»

Να σημειωθεί πάντως ότι και ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας άρχισε την πολιτική του δράση από το σχολείο – όπου ήταν πρόεδρος 15μελους – και στη συνέχεια, ως ανακάλυψη του Αλέκου Αλαβάνου, κατέβηκε επικεφαλής του συνδυασμού του ΣΥΝ στον Δήμο Αθηναίων. Λέτε να βρέθηκε ο αντι-Τσίπρας στη ΝΔ;




Πηγή: koolnews.gr